Nuffnang Ads

Monday, October 4, 2010

Raye + Keje = Suke duke..

Salam...

Lama xupdate blog nih..alasan yg sama la..bz..tp sbnrnye xtau nk update apa pn..
Ari2 wat rutin yg sama..kalau ada pn mslh je yg brbeza2..but it still called problem..huh..
Ati nie sbnrnye meronta2 nk carik keje lain... Bkn sbb xlarat nk mngadap workload..tp sbb prsekitaran..maybe dh 2 thn kat firm ni wat aku rasa bosan..dahtu mula la nmpak mcm2 yg xkena..itu xkena..ini xkena...haiih...
So aku beri masa pd diri sndr utk calm down..brsabar ngn sumer dugaan kat opis ni... end of dis year nnt bole la decide nk cabut ke nak stay... Hurm...possibility nk stay tu amat la tipis...hehe..
Err..thn ni aku byk trlepas open hse la...skrg ni kn musim ujan..so bile weekend tu ujan, mula la aku mls nk brgerak ke mana2...especially dengan keadaan jalan ampang yg xpenah surut dgn kenderaan...lg la malas aku nk kuar...
Tp umah2 sedare mare yg wajib pegi tu aku pegi la...hurm..kalu x ada yg majuk ati lak erk..cuma umah kengkwn byk gak la yg aku xbrkesempatan nk pegi...maaf la ye kengkwn ku...
Nk upload gmbr raya pn xde yg menarik..hehe...byk sgt keje smp weekend pn jd xtenang...gi beraya pn mls nk brgmbr...hehe..xpe la..
so...tu je la...daaa...

No comments: