Nuffnang Ads

Saturday, April 10, 2010

Langgar Kete Org..

Kejadian berlaku di Plaza Tol Duke kul 5.30 ptg smlm di lane Smart Tag..


Hish..bodo gler..disebabkan excited sgt nk blk lepas Court smp aku trlupa nk check balance Smart Tag aku.. Smp kt lane Smart Tag tue palang tak trangkat sbb baki x cukup. Huh..akak kat tol tue suh aku reverse blk. Aku yg sengal2 ubi ni reverse dgn sopan tanpa tgk cermin kiri kanan.. Trus la langgar kete blkg aku tue. Nsb baik aku reverse ngan sopan santun..Hehe..

Pastu akak tol tue suh sumer kete blkg reverse so aku bole reverse gi lane tunai.. Kete yg aku langgar tu trus msk lane Touch n Go... Aku lak trkial2 la nk cross 3 lane Touch n Go utk msk lane tunai.. Havoc jap tol Duke smlm disebabkan aku...wahaha..bodonyer...

Pas byr tunai RM2.00, aku usha kiri kanan kot2 kete yg aku langgar tu ada tunggu tepi. Tp dia xde.. Hehe...ini brmakna dia telah memaafkan aku...Ye ke??? Kira ye la sbb dia x carik aku pun pastu. Tp still aku rasa brsalah la...nk mtk maaf kat dia sbnrnye pas byr tol tu..Aku x sengaja la..

Kol my dearie..pastu kena gelak..hampeh btul..dia kata smbl gelak "saper suruh x tgk cermin b4 reverse??"..Cehh..dia pun sama reverse langgar kete lain..hehe...

Smp umah tgk blkg kete xde pape..cat tanggal skit kat bwh plat no..Tp ok la sbb xnmpk sgt..bwh plat no je.. But still skt ati la... Tp sndr yg wat padan la muka sndr kn...uweekkkkkk...menci2..

No comments: