Nuffnang Ads

Wednesday, January 22, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

~Assalamualaikum~

Jom join GiveAway dr blog Erin ...life after "i do"... Senang je caranya... Bole check terms and conditions kt SINIE...

Nie hah saya tepek semula entri Erin sbb nie salah satu syarat wajib penyertaan yer kwn2....

Saturday, February 15, 2014


Erin (..life after "i do") First Giveaway

Salam,

Are you ready?? Ok, get set go!!

TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool


SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini



Boleh gantung di playroom anak :)

Ok, tu je, join ramai-ramai ye, bye!



Pastue br tepek gambar daddy cool dan anak... So saya nk letak combination of this picture... Pssstt....Erin xcakp pn letak 1 gambar....so saya combine 2 gambar jd satu... Aci dok? Hehehehe... Masalah nk pilih mana satu yg cool...so combine je la dua2... Hehehe..


Cool kan bila 2 beranak nie brgelak ketawa??? Sama je mata tue bila gelak...sepet... Hahahaha... Gambar 1st masa Sofiyya kecik lg.. Sofiyya ngn abah Sofiyya seolah2 brbicara dgn mata...wahh gittew... Hahaha.. Gambar kedua tue trbaru gak la... Style gelak tetap sama... Mencairkan ati ibu... Hehehe... Wlpn kdg2 saya jeles gak tgk dua beranak nie brgelak ketawa sbb Sofiyya susah nk ketawa camnie bila brgambar ngn saya... Huhu.. Tp nie la kebahagiaan saya... Alhamdulillah dikurniakan suami trbaik dan anak yg sihat pintar... Semoga Allah melindungi dua chenta hati saya nie... Amin...

P/S - Erin...xmenang daku xsentap... Tp daku nk menang.. wakakakaka...


2 comments:

erin said...

hahaha, tq liza, goodluck, ramai nak menang ni..kihkih lagi haru klu yana x menang, siap nk pukul aku..ciss

Fifi Nadhrah said...

good luck!~