Nuffnang Ads

Wednesday, January 15, 2014

Rainbow Birthday Party - Sofiyya is 1

~Assalamualaikum~

Hah...nie lg satu entri peram.....muahahaha... Birthday party Sofiyya bersama 5 org lg anak2 dr Grup Gojes Blogger Supermom & Baby (GBSB)... Dh basi pn citer nie tp ibu Sofiyya br terhegeh2 nk update entri... Sungguh tidak brtanggungjawab kan... Hehehe..

Bday party nie maraikan bday anak2 yg lahir bln Dec... Bday boy & girk utk setahun Sofiyya, Zain dan Rayyan.. Manakala bday girl & boy utk 2thn plak SB, Ammar dan Iman... So kami tempah 2 biji kek bentuk nombor 1 dan 2... Dan disebabkan theme party nie Rainbow so haruslah order rainbow cake dan choc moist cake dgn design rainbow... Hehehe

Plan nk wat bday sesama nie dh lama bincang tp sebulan sblm date tue br kami mak2 nie sibuk nk wat preparation... Plus nie 1st event kami yg join venture so ada la kurang sana skit... Ada gak plan yg dh dirancang tp xbrjaya nk execute...huhu... Mcm photographer yg memula kitaorg dpt sponsor but last minit ada perkara yg xbole dielakkan...so event kami xde photographer... So kami teruskan je...apa ada hal...sumer ada henfon canggih2 kan...Amik je gmbr guna henfon... Hehehe...

So nie gambar2 sekitar majlis yg brjalan pd 25 Dec 2013 dr pukul 4ptg smp 7mlm....









Alhamdulillah...ramai betul geng2 gojes yg dtg meraikan... Happening btul... Ada yg saya penah jmp dan ada yg xpenah jmp lg... Tp mtk maaf byk2 la sbb mak pengantin nie penat smp xlarat nk jemah... huhuhu...













Byk lg sbnrnya gambar yg ada...tp ku xlarat nk tepek sumer... Hehehe.. So nie je la yg larat..

So di kesempatan entri nie saya nk ucapkan ribuan terima kasih pd semua tetamu yg hadir... terima kasih jugak pd mommies yg jsama2 kerja keras dan join venture utk realisasikan bday party nie Yumie mama Iman, Ika mama Ammar, Dayah mommy zain, Lin mama SB dan Fariza umi Rayyan... Terima kasih sgt2 pd sumer mommies yg sponsor makanan, bg duit utk party dan tolong2 kt dewan sbb smp awal... U know who you are...hehehe.. Tq so much...Terima kasih pada semua yg bg hadiah... Byk btul la hadiah... Terima kasih sgt2...


Last but not least... Nie je gambar kami sekeluarga yg sempat amik... Sbbnya? Ibu Sofiyya bz ntah apa ntah... Abah Sofiyya lak smp lmbt sbb gi wat keje dlu... Huhhh...


Fuuhhh...tepek2 gambar...tulis skit2...selesai satu entri...kihkihkih... Aci dok? 

1 comment:

~ NANA ~ said...

ini mmg betul2 peram ni! hihi...this year buat la lagi :p