Nuffnang Ads

Tuesday, September 6, 2011

Apa dh jd ngn baju nikahku(?)

~Assalamualaikum~

Kengkwn sumer...saya dh tempah baju nikah kat sorg member yg bukak butik pengantin... Saya anta baju tue dr bln Julai lg... Pastu saya x followup sbb saya tau dia sibuk wat baju raya org plak...

Pastue a few days nie saya try la kol2 dia utk fitting baju and nk tau progress baju iteww... Brdebar la jantung saya sbb msg x deliver...kol x dpt...msg kt fb pn x reply... Huwaaa....saya dh mula nk meroyan... Wlpn wedding saya lg 6bln tp saya dh mula risau kalu2 baju nikah saya tue xsiap or ilang... Saya smp dh trpikir nk beli kain lain dan tempah baru kt org lain.... Neves giler hokayy... Everyday saya msg kt fb dia suh dia cntct saya... Masa tue x mampu lg nk meroyan dlm blog nie...saya nk tau apa jd dlu sblm wat assumption yg bkn2... Tgk gler kalu2 dia dh ilangkan diri... Mcm2 menda yg bkn2 ada dlm kepala saya nie bila memikirkan nhape dia xdpt dihubungi...

Tetiba smlm br dia reply msg saya kt fb...dia kata dia lama gi oversea...pastu b4 raya anak dia warded... Yg pntg skali hp dia ilang... So sbb tue dia xdpt dihubungi... Huh...lega ati saya bila dia reply msg saya kt fb.. Dia kata baju saya dh nk siap dlm 2 ari lg bole fitting dh... Isshh...xsabarnye nk tgk cmna la rupanye baju nikah saya tue...

Tp cmna pn saya still risau lg selagi xtgk bebetul baju tue dpn mata saya...huhu... Camni rupanye rasa neves dan kerisauan yg melanda bila deal ngn vendor2 nie.. Nie pengalaman pertama...ngn vendor2 yg lain xtau la apa plak ujiannya... haihh.. Btul la kata b2b yg lain mmg mcm2 dugaan bila nk wat wedding preparation nih...

4 comments:

nurul izayani said...

huhu..saba lieza,hopefuly semua okey ye..insyaALLAH xde pe2 tu..

~Lieza~ said...

Iza..thanks coz sedapkan ati saya.. saya pn arap2 sumer ok la.. cuma bila xdpt dihubungi tue wat saya pikir yg xelok je.. huhu..

Hunny Kitty said...

u kene turun field tgk baju tuh

~Lieza~ said...

Hunny Kitty..i dh gi blog u..byknye kaler pink..hehe.. urm..i akan gi tgk baju tue sabtu nie.. risau gak nie..