Nuffnang Ads

Saturday, August 13, 2011

Honey Soft Ice Cream Contest

~Assalamualaikum~

Saya adalah first timer dlm dunia contest maya nih...hehe.. Sbnrnye xbape reti cmna nk join nih... Tp dis time saya cuba je la... Mana la tau ada rezeki duit raya RM100 dr Honey Soft Ice Cream kn...

Okey syarat-syarat penyertaan spt dlm Honey Soft Ice Cream punyer blog so jom kita check :

1. Jadi Follower Kami 
2. Like FB Honey Soft Ice Cream
3. Pilih Sekeping gambar yang paling anda suka dari blog kami. Nyatakan kenapa anda suka dengan gambar tersebut.
4. Letak Banner kami dalam entry anda.

Begitulah syarat-syarat utk menyertai contest nih... So saya dah follow Honey Soft Ice Cream serta dh like fb Honey Soft Ice Cream. Next step saya nk pilih gambar yang saya paling suka dari blog Honey Soft Ice Cream. Gambar pilihan saya ialah...


Hurm...kenapa saya suka gambar nie??? Ok..mula2 saya skali saya nk bgtau yg saya inginkan majlis perkahwinan saya dihadiri oleh semua saudara-mara, jiran2 dan rakan2... Atau dgn kata lain saya mahukan majlis yg meriah dan dipenuhi oleh org2 yg saya sayangi...Saya juga mahukan semua tetamu yg hadir tue gembira di majlis saya.. Apa kena mengena dgn gmbr yg saya pilih tue? Owh...saya nk majlis saya ramai mcm dlm gmbr nie la.. Semua peringkat umur ada..baik dr kanak2 hingga ke yg dewasa...

Gambar yg saya pilih tue dpt menggambarkan betapa Honey Soft Ice Cream dapat mengumpulkan kesemua peringkat umur untuk menikmati ice cream mereka.. Bkn kanak-kanak je suker mkn ice cream tau...org dewasa dan warga emas pn suke jugak...xpercaya cuba tgk kt gmbar tue..saper yg beratur paling depan sekali?? hehehe... Org dewasa plak yg berebut-rebut nk rasa ice cream tue.. Kesian kt adik-adik yg comel dan rendang tue...sumer kena ke belakang...hehehe.. Adik yg bekopiah dan berbaju hitam merah tue smp dah brcekak pinggang sbb xsabar nk merasai keenakkan  ice cream istimewa tue.. Semua yg beratur dpn lori Honey Soft Ice Cream tue pn nmpk x sabar2 nk menikmati ice cream istimewa tue..

Selain tue..gambar nie menunjukkan kelainan pada sesuatu majlis perkahwinan.. hurm...sepanjang idup saya...saya xpenah lg tgk ada lori ice cream mcm nie kat mana-mana majlis kahwin... Btul x? Pernah x kita tgk lori ice cream yg brwarna warni di sebelah khemah kenduri kawen mcm dlm gmbr nih? Mst xpenah kn?? So Honey Soft Ice Cream telah mencipta suatu kelainan di majlis kahwin tue.. Semua tetamu akan berasa seronok kerana selain dpt mkn nasi minyak dan ayam masak merah serta buah tembikai...mereka juga dapat menikmati ice cram istimewa dari Honey Soft Ice Cream. Pasti majlis kawen tue akan menjadi ingatan buat semua tetamu yg hadir kn???...=)

Erk..dh mcm karangan plak entry saya nih..hehehe.. Tp yg pasti x rugi mendapatkan khidmat Honey Soft Ice Cream nie utk apa jua majlis anda kerana secara x langsung ia dapt membantu anda menggembirakan hati tetamu2 yg hadir.. Dengan harga yg berpatutan Honey Soft Ice Cream telah berjaya memuaskan hati dan menceriakan ramai org... Ok..last skali jum tgk banner yg menyelerakan nih.. [ Awas..jgn tgk lama2 time pose yer sbb banner nie sangat menyelerakan...hehehe]

Photobucket 

4 comments:

Honey Soft Ice Cream said...

terima kasih lieza sbb sudi join contest kami ni. hehehe... cik lieza ni mesti pemerhati yg baik.

~Lieza~ said...

Tq pd Honey Soft Ice Cream bg saya peluang join contest nih.. This is really my 1st time join contest cmni..Trkial2 la saya nk ltk banner tue dlm entry...hehehe... Kalu ada rezeki alhamdulillah...=)

iedaurora said...

gudluck lieza!

~Lieza~ said...

owh tq ieda..saje suka2 join..hehe