Nuffnang Ads

Monday, December 26, 2011

~Pelamin Idaman Kalbu~

~Assalamualaikum~

Weekend yg agak pjg sbb brsambung dgn cuti Krismas kan... Tp xde apa la yg menarik sgt pn... Sbb bz ngn jualan cuci gudang Habib Jewels... Xpasal2 legal dept pn kena tolong kat showroom... But on Monday saya mls nk keje...hahaha... Cukup la Sabtu ngn Ahad  menyaksikan rakyat Malaysia borong emas... weehhuuu... Kaya tau org Malaysia nie... Beli emas smp beratus ribu.... Serius..it's true hokayyy...

Orait..saya nk citer psl pelamin la plak... Wedding ticker di atas menunjukkan lg 2 months 2 weeks until our wedding day... wow...cptnyer masa brlalu.. To be honest..lps kes vendor pelamin wat hal tue...saya x carik lg vendor lain utk pelamin... Smp la ke arinie vendor tue xde follow up apa2 ngn saya... Seronok la tue dpt telan deposit saya... huh... Dgn tabah saya brserah pd takdir...bole gitu?? My dearie pn tetiba je tanya "Camna pelamin kita? Sempat ke nk booking lain? Bila nak booking?" Hehehe...saya suka dia tanya sbb saya tau dia amik kisah psl wedding preparation kami... hahaha... So dgn rileks saya jwb " Xpe la abg...kalu xsempat booking nnt..kita xyah la ada pelamin...lps berarak tue trus dok meja mkn je...Senang...Mls nk pikir.." Trus my dearie wat muka trkejut... * i loike muka dia* Xpe la...follow the rules je la.. X sempat lg nk pikir and nk survey vendor2 yg affordable...tambah2 bila tinggal lg 2 bln nie... Tnggu je la bulan jatuh ke riba... ahakss... Serius malas nk pikir..kalu pikir nnt stress... Bila stress jerawat kuar byk... so wat xreti dan pasrah je la... Kalu ada pelamin nnt ada la..kalu xde pn saya redha je sbb saya sndr yg malas nk carik... huhu..

Disebabkan xde vendor lg...saya nk share2 je la ngn lovelias sumer psl design2 pelamin yg menawan hati saya nie... Ntah kan trcapai ke tidak... Xpe la..jom la cuci2 mata je...






Pelamin dari Azika Collection





Pelamin dari Butik Zielynn's






Pelamin dari KerjaKahwin Design & Collection






Byk lg vendor pelamin sebenarnya.. Tp nie yg ada dlm simpanan saya dr dulu masa mula2 nk survey psl pelamin.. Owhh..jgn tanya range harga yer...sbb saya xpenah mtk quotation dr mereka sumer.. Saya paling suka pelamin2 dr Dina Halim tue.. nmpk sgt  moden dan menarik.. Maybe bole consider..tp dh last2 minute nie cam malas lak nk mtk quotation...tkt diaorg dh fully booked... Keciwa je saya nnt spt keciwa utk dptkan Moll sbg OP... huhuhu... 

Ok..utk info...kalu korg nk tgk pelamin2 yg superb..menawan kalbu dan tramat gojes... Bole la singgah kt blog Renee Meow nie.. Pelamin yg simple, moden dan sgt memikat ati... menitis2 saliva tgk pelamin2 tue sumer... huhuhu.. 

Andai kata Allah permudahkan jalan saya..Insyaallah ada la pelamin di majlis saya nnt... Tp kalu xde...xpe la... Watpe nk sakitkan kepala dgn kisah sanding yg sehari je... *nada keciwa*

Till then...daaaa.....

3 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Alahai..jangan la putus asa..ape kata bagi orang lain pulak uruskan pasal Pelamin..mak ke..tunang ke..:)

Norhasliza Hashim said...

i suka yg last skali! tp mak xsuka mcm tu..dia nk yg biasa pnye..ada platform + panel semua..

http://azilsahashim.blogspot.com/2011/12/contest-cinta-kami.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.