Nuffnang Ads

Friday, May 27, 2011

Promo Air.Asia

~Salam~


Last few days air.asia ada wat promo utk tiket serendah RM0.10 ke mana2 destinasi... So aku pn nk la gak cuba nasib... Nk booking tiket gi honeymoon ar...hehe...


Tp dh kata ada promosi...confirm la website tu jem...huh... asyik dok kat waiting room je... nk search flight pn asyik error je... Tensen btul la... So 1st day tu aku give up la... malas nk tunggu...huhuhu...


Pastu esknye aku dgr2 citer ramai yg dpt booking tiket gi Bandung la... Tokyo la... Goldcoast la... Ada yg dpt tiket gi Bandung dgn harga RM400++ utk 6 org ok...pergi balik ok... huh...murah giler... Pastu aku dgr ada yg dpt tiket gi Goldcoast RM200++ utk 4 org...pegi dan balik gak... Lg giler murah.... So aku pn semangat ar nk try lg...hehehe.....


Tp disebabkan susah sgt nk search flight dan aku nie bkn jenis penyabar...maka aku main tekan2 je destinasi ngn date yg aku suka...xde nk tgk kalender pn.... Kata honeymoon kn...amik cuti je la nnt...


Last2 aku dpt search flight ke Kota Kinabalu...RM24.40 utk 2 org..pegi dan balik... murah kn??? Tp fare ni excluded taxes and fees... Maka setelah tambah2 mcm2....tiket aku utk 2 org ke Kota Kinabalu jd RM141.00 pegi dan balik... Ok la kot because its for 2 pax... And yeeaayyyy...tiket honeymoon dh ada...date nye a week after wedding kitaorg... Ok la tu kn???


Hurm...so settle lg satu persiapan kawen...hehehe...

1 comment:

Nurul Farhanah~ said...

wah bestnya..fara nak kawin lagik baper bulan tkde tiket g honeymoon pun..die pun snyp je