Nuffnang Ads

Monday, August 2, 2010

UPDATE...

Dah sebulan lebih x update blog nih.. Bknnye xde menda nk citer... Byk nk citer.. Cuma kesempatan nk mengupdate tu je yg xde...
Diam x diam dh hampir Ramadhan..sekejap je masa berlalu... Rasanyer br je duit abis utk beraya thn lepas.. Nih nk kene brabis duit lg...hehehe...
Setakat 1hb Ogos 2010 nih... Baju raya utk aku, mak dan adik2 sumer dh ready... cuma baju Melayu abah je blum ada... Langsir pun dh siap jahit.. Kuih raya sejenis dh tempah..hehe.. So ok la... Bln pose nnt xde la nk sibuk2 gi carik baju raya...
Seminggu yg lepas dok brulang gi Hosptal Ampang Puteri coz Shahman (kazen) admitted. Sakit apa..aku p0n xpaham... Tp bila ada yg msk spital sedare mare aku jdkn tempat brkumpul dan beramah mesra la.. Hehe..Dh lama xjmp sedare so kat spital tu kira mini family gathering la..hehe.. Dasat kan sedare mare aku nih... Ukhwah kuat tau...
K la...insyallah akan update sempena Ramadhan nnt... Daa..

No comments: