Nuffnang Ads

Wednesday, June 23, 2010

Worldcup la pul0kk..

Semakin lama semakin susah nk update blog nih..
Tp sbnrnye xde apa pon yg nak update.. especially time tgh byk keje nih.. Tak sempat nk wat pape p0n.. Pegi keje dan balik keje je..Pastu cuti tido je kat umah... Hurm... so apa nak update..
Erm..nak baca newspaper pun tak sempat.. Err..skrg musim worldcup kan.. Yg tu aku tau la coz kat umah aku asyik dok layan bola je... Citer psl Worldcup nih..aku xde la specific team yg aku nk sokong coz bkn reti sgt pun pasl bola nih.. Tp utk tak ketinggalan aku sokong la argentina ngn germany..erm..so far Argentina blum penah kalah lg..
So tu je la sesi merapu sebagai memenuhi obligation mengupdate blog nih.. hehe..

No comments: