Nuffnang Ads

Saturday, June 12, 2010

Keje..

Perasaan rasa sgt tak tenang dis few weeks.. Mcm2 rasa ada..

Tp yg paling aku nk kongsi ialah perasaan tak seronok bile nk gi kerja..

Aku penah terbaca kalu kita dah tak seronok nk gi keje, kualiti keje pun akan trjejas..

Bknnye aku xsuka opis aku.. well..selain psl gaji yg sikit..aku mula rasa tak best sbb keje semakin brtambah2... melebihi kapasiti yg aku mampu... N bile aku pikir2 balik tak berbaloi langsung ngan gaji aku yg sikit tu..

Bos cam biasa la...yg penting keje mst siap...nk tonggang trbalik ke apa ke..janji keje siap.. Tp aku la yg sengsara.. Erm..interview aritu pn xde feedback..maybe bkn rezeki aku la.. So aku trpikir nk mulakan misi menghantar resume secara besar-besaran.

Tp bile dok trmenung atas katil, aku mula la rasa syg nk tinggalkan opis tu...kengkwn best... Keje yg aku dh familiar... Cuma pertambahan job scope tu wat aku rasa unfair.. hurm... So aku konpius..brtahan atau blah???

Bila aku meneruskan pemikiran aku...mungkin Allah nk aku stay kat firm ni lg kot...sbb tu la interview ngn I.T.N.M tue xde feedback... hurmm...maybe kn???

Ntah la... but hopefully aku xkn jd cam gmbr nih..

daa..

No comments: