Nuffnang Ads

Monday, August 26, 2013

CONTEST : FAMILY POTRET RAYA

~Assalamualaikum~

Arinie blogwalking ke blog mak Arissa aka Yatie... trbaca psl contest nie... mcm senang je...so decide nk join la... Suka2...wlpn xpenah menang pape contest pn...hahahaha... Lgpn arinie ada free time kan... Bole la conteng2 blog nie....

Camna nk join??? Nie cara2 dia yg di copy paste dr blog penganjur....hehe..

1. Buat satu entri tajuk dengan tajuk Contest: Family Potret Raya. 
2. Tepek kan aje 1 gambar yang uols dah pilih untuk join contest.
3. Bawah gambar just letak Family Potret Raya yang di link ke entri  penganjur.
4. Last, korang letak link contest korang dekat entri penganjur. 

Nak lg senang dan mudah paham gi blog Yatie sndr kt sinie. Tarilh tutup 30 Syawal yer kwn2...


1. Tajuk entri - Contest: Family Potret Raya - DONE

2. 1 gambar [kalu 2 ke 3 ke bole x? hehe] - DONE 


~Nie je pn family potret yg kami ada..maklum la ada anak kecik.. Susah nk posing~

3. Link ke entri penganjur dan tulis Family Potret Raya - DONE

4. Letak link entri kt entri penganjur kat sinie. - DONE

Dah siap...bole la submit entry... hehehe...  Kalu ada rezeki Sofiyya nk menang duit raya ke... Saguhati pn jd la... hahaha....

No comments: