Nuffnang Ads

Wednesday, April 20, 2011

12th March 2011

~Salam~



wheww....brsawang sudah blog nih... lama btul la xupdate... dh dkt 2 bln aku xjenguk blog nih... wlpn tau xde yg baca pn blog nih tp utk kepuasan diri sndr kena ar update gak... So reason yg sama...BZ....hehehe...


Okes...1st of all kena update kejadian2 di bln Mac 2011... Kejadian yg pertama ialah bday aku... dan seiringan dgn bday aku...ialah kejadian kedua di mana aku, Amy dan Norisma telah membuat lawatan ke Bkt Cerakah... Kali trakhir kitaorg jejak kaki ke Bkt Cerakah tue masa kt skola menengah dlu...punye la dh brzaman...huhuhu.... So cm biasa...tgk gmbr la...hehehe.


Kat Bkt Cerakah tue kitaorg naik bas yg disediakan utk pusing2 dlm kwsn tue...urm...bas yg ala-ala kt zoo tu arr... Memula mmg ar decide nk berbasikal...tp bila memikirkan cuaca yg panas terik dan stamina kitaorg yg dh semakin menurun nih...so kitaorg batalkan je la niat murni nk berbasikal kt situ...ekekeke...






Bg kengkwn yg dh penah pegi Bkt Cerakah tue sure tau cmna persekitaran kt sana kn... Mmg utan ar dan sgt mendamaikan...cuma penat ar nk gi ke tiap2 taman dlm tue sbb kedudukan taman2 tue jauh antara satu sama lain...so every time kitaorg nk gi taman yg lain trpaksa la menunggu bas lalu... kalu jln kaki mmg berpeluh la... hehehe... so gmbr2 kitaorg pn ala2 back to nature la... ijau je... hehehe





Last skali kitaorg singgah kat Seksyen 2 sbb nk merasa ABC coklat yang sering diperkatakn oleh bebudak UITM Shah Alam... perghhhh...mmg best dpt mkn ABC time panas terik cam aritu...hehe...



Terliur kn nengok ABC tu????hehehe... Hurm...thanx pd kengkwnku Amy dan Norisma kerana menjelajah Bkt Cerakah di ari jadi saya...yeeaayyy...syg korg....


Mlm tue cm biasa la...kuar dating ngn my dearie... hehe... tp gmbr xde erk...hehe...


K la..esk lak la nk update percutian singkat aku di bln Mac nih... hehe... Sabar yer...[Mcm la ada yg baca n xsabar nk tgk...huhuhu...]


Daaa...........

1 comment:

Keytarz said...

http://keytarz.blogspot.com..

along, kita dah tukar link blog..tahu kan? hee..follow please.. :P