Nuffnang Ads

Wednesday, February 3, 2010

Aktiviti Masa Cuti

Wahh..cuti yg lama skit..1hb Feb cuti Hari Wilayah...30hb Jan cuti Thaipusam...so aku sgt la gumbira kerana dpt tido puas2...wahaha...
Tp xde la aku tido beria2 sgt pn time cuti tu..masa hari Thaipusam tu aku ngan member2 opis (staff dept aku jerk) gi Wet World kt Shah Alam. Kak Yan nk celebrate bday dia yg ke 30thn...so dia blanje la kt Wet World tue...Best la jugak coz aku dh lama xjmp air yg byk...hehe..
So aritue Kak Yan bwk anak2 dia, Abg Yahya pn bwk anak2 dia, Suhaimi (another lawyer) bwk anak2 buah dia....aku ngn bf aku je bwk diri masing-masing..xde anak...heh...
Tp xleh nk update gmbr lg coz card reader x dijumpai..haih...mls btul...lgpn mmg xbyk gmbr coz lupa charge kamera...Nk guna camera hp cam xpuas je...nnt la...dh jmp card reader aku upload gmbr...
Dh puas mandi kt Wet World tu esknye plak umah aku xde air...hish...lmbt la aku mandi...Bak kata bf aku "Smlm dh mandi puas2, arini xmandi pn xpe"..hehe...
Pastu masa ari Wilayah tue aku gi la Nilai coz ada hal skit kat Nilai...gi ngan cousin aku...sakan gak la brjln...smp ke Giant Nilai tu pn kitaorg gi round..mcm la kt KL ni xde Giant...hehe...
Kesimpulannya...aku xberjaya menunaikan misi utk tido sepuas-puasnye..

No comments: