Nuffnang Ads

Friday, February 19, 2010

Mood yg ilang

Mood xbaper nak ada. Keje pn xde la byk sgt..

Rasa malas menguasai diri..

Nak cari sesuatu yg bole ceriakan diri sndr..

Tp apakah ia????

Saturday, February 13, 2010

Lawatan Jehan Miskin ke opisku

Haha..ntah apa la tajuk entry aku nih..Tp itulah yg paling straight forward. Iye..Jehan Miskin dtg opis aku smlm. Dia ada appointment ngn bos aku sbnrnye... Tp dia dtg bkn utk saman Jue Aziz or saper2 artis lain...Dia dtg coz nk bincang pasal lakonan dia...Mcm pelik je kn...Sbnrnye bos aku nie ada wat filem ke drama ke apa ntah la...tu psl la dia involve ngn artis2 ni sumer...


Masa memula bos aku bgtau Jehan nak dtg, aku excited la gak..Erm...adakah dia ensem spt yg aku tgk dlm Awan Dania tue...bdn body ketul2...hehe... Tp bila dh tgk live...erm...ok je la.. Ensem lg bf aku kot...hehe... So staff2 yg lain sumer dok sibuk amik gmbr ngn Jehan... Aktiviti berkerja dihentikan seketika sbb photo shoot session ngn Jehan...Amenda la...


So nie gmbr yg aku dpt dr staff aku...



Nie Kak Yan ngn Jehan...


Nie gmbr staff2 opis aku ngan bos, bini bos dan Jehan. Aku? Tue kt dlm bilik kt blkg tu tgh kemas fail nak gi Court.

Kesimpulannya...Bf aku lg ensem dr Jehan...wahahaa...sbb dia bf aku..Kalu Jehan tu bf aku maybe la dia nmpk ensem di mata aku...hehe...

Thursday, February 11, 2010

Wet World Shah Alam

Yeayy..akhirnya card reader dh dijumpai...so update gmbr kat Wet World ngn opismates aritu..



























Gmbr sumer gelap sbb salah setting..plus cuaca yg panas terik...huhu...

Wednesday, February 3, 2010

Aktiviti Masa Cuti

Wahh..cuti yg lama skit..1hb Feb cuti Hari Wilayah...30hb Jan cuti Thaipusam...so aku sgt la gumbira kerana dpt tido puas2...wahaha...
Tp xde la aku tido beria2 sgt pn time cuti tu..masa hari Thaipusam tu aku ngan member2 opis (staff dept aku jerk) gi Wet World kt Shah Alam. Kak Yan nk celebrate bday dia yg ke 30thn...so dia blanje la kt Wet World tue...Best la jugak coz aku dh lama xjmp air yg byk...hehe..
So aritue Kak Yan bwk anak2 dia, Abg Yahya pn bwk anak2 dia, Suhaimi (another lawyer) bwk anak2 buah dia....aku ngn bf aku je bwk diri masing-masing..xde anak...heh...
Tp xleh nk update gmbr lg coz card reader x dijumpai..haih...mls btul...lgpn mmg xbyk gmbr coz lupa charge kamera...Nk guna camera hp cam xpuas je...nnt la...dh jmp card reader aku upload gmbr...
Dh puas mandi kt Wet World tu esknye plak umah aku xde air...hish...lmbt la aku mandi...Bak kata bf aku "Smlm dh mandi puas2, arini xmandi pn xpe"..hehe...
Pastu masa ari Wilayah tue aku gi la Nilai coz ada hal skit kat Nilai...gi ngan cousin aku...sakan gak la brjln...smp ke Giant Nilai tu pn kitaorg gi round..mcm la kt KL ni xde Giant...hehe...
Kesimpulannya...aku xberjaya menunaikan misi utk tido sepuas-puasnye..