Nuffnang Ads

Wednesday, December 30, 2009

Menjelang Tahun Baru

Err...entry pasal New Year lg. Tp sbnrnye xtau nk citer ape. Ada la planning a few event tp xtau la jd ke x.. lgpun bz ngan keje so bile dpt cuti tu rase nk berlinkar atas katil je..hehe..

Erm...baca blog Suhaiza psl Sg Klah Hot Spring kt Sungkai tu...cam best je.. Cam nak ajak sesape je gi sane. Nk ajak cousin2 ku yg trcinta la gi sane.. Kalu jd nnt update gmbr k..

Nie gmbr kt Bagan Lalang..Gi mkn ikan bkr ngn kengkwn...


18Disember 2009.



Tu je yg larat nk upload..internet slow...

Daa...

Thursday, December 24, 2009

Review Azam Thn 2009

Sekejap je dah nk ujung tahun...pastu dh nak thn baru... Azam lama xtau la dh capai ke blum...tp rasa2nye dah capai kot...

Antara azam aku yg dh trcapai thn nie...
1. nak beli kete sndr.
2. nk beli umah sndr.

Alhamdulillah...dua2 dh trcapai...cuma azam nak wat Master je x tertunai lg..so kena carry forward la azam tue...hehe..

~xoxo~

Wednesday, December 23, 2009

Gmbr...

Nie la gmbr2 yg tertangguh utk diupload kerana:
1. aku mls...
2. card reader ilang...
3. bz yg melampau...
4. internet yg slow...
dan seribu mcm alasan yg mampu dicapai dek akal...
so enjoy da pics...
breakfast dulu kat Lapangan Terbang Subang


sumer dh pgg pasport nak check-in...
gara-gara H1N1
Arrival..
Prapat
petik strawberi
Penghujung Danau Toba / Air Terjun Si Piso-Piso
Kolam air panas di kaki Gunung Si Buya
Istana Maimoon

Balik...

Tuesday, December 8, 2009

Blog yg ditinggalkan...

Iye....dah lama blog nie ditinggalkan sepi tanpa sebarang update...Alasan yg konkrit skali ialah kerna aku BZ...wahaha...mcm la aku ni PM ke Menteri Besar ke...tp hakikatnya mmg aku bz pun...skrg nie pun aku curi2 masa utk update blog...Aduss...aku seorang pencuri masa...haiih...
Sebenarnye byk je menda nk update...tp nnt la dulu...Biasa la...bln2 Disember nie nk update psl kenduri kawen kengkwn dan sedare mare la... Kenduri kawen aku xtau la zaman biler plak...Hehe... K...will try to update secepat mungkin....